Site-ul moretto.ro, este deținut și administrat de societatea S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L,  înregistrată la Registrul Comerţului cu nr.J40/4469/2009, cod de identificare fiscală RO 25405352, cu sediul social în Str. Intr. Vîslei 1, București, Romania. Telefon: 0763.659.752, 0729.775.238; Email: [email protected]

Navigarea pe site-ul moretto.ro, echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice Utilizator.

Moretto.ro îți rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

În caz de divergență sau neîntelegeri între moretto.rog și Utilizator, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul interacțiunii.

  1. Definiții

Utilizator  – orice persoană care viziteaza site-ul moretto.ro

TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame, etc și constituie “conținutul” site-ului moretto.ro care este proprietatea companiei S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L. Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului. Parcurgerea și utilizarea site-ului moretto.ro reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către Dumneavoastră a prezenților termeni și condiții. Moretto.ro își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www.moretto.ro.

DESCRIERE SITE

Moretto.ro este un site web de prezentare. Informațiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului moretto.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților S.C.MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Completarea FORMULARULUI DE CONTACT va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres și neechivoc pentru folosirea datelor personale în scopul contactarii, transmiterii de mesaje, întocmirea de rapoarte. S.C.MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de înscriere. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizați. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavaoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii “Contact” din site. Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate și interpretate conform Legilor din România.

CONTRACTUL

CONTRACTUL se referă la obligația FIRMEI de a furniza produsele clientului care a făcut o COMANDĂ și a plătit-o online sau obligația FIRMEI de a furniza produsele solicitate de client printr-o COMANDĂ, după ce COMANDA a fost confirmată telefonic de FIRMĂ.
Notificarea primită pe email imediat după plasarea online a COMENZII nu este considerată o confirmare și, drept urmare, nu este considerată un CONTRACT.

COMENZI

COMANDA se referă la acțiunea de a solicita produse sau servicii folosind butonul “Finalizează comanda” din coșul de cumpărături. COMANDA este considerată CONTRACT între părți în momentul în care plata s-a făcut online și a fost confirmată de operatorul de plăți online.
În afara plății deja efectuate online, FIRMA nu consideră o COMANDĂ neconfirmată telefonic de către FIRMĂ ca fiind un CONTRACT.
Notificarea primită de către client imediat după efectuarea COMENZII nu este o confirmare. Confirmarea COMENZII se face telefonic sau prin email un al doilea email de către FIRMĂ, indiferent dacă COMANDA a fost pre-plătită sau nu.
Prin plasarea unei COMENZI pe SITE, clientul este de acord cu termenii și condițiile SITE-ului și se consideră că este la curent cu forma de confirmare a COMENZILOR de către FIRMĂ.
Din motive obiective, FIRMA își rezervă dreptul de a notifica exclusiv telefonic clientul în cazul în care este necesară modificarea numărului de produse sau servicii din COMANDĂ. Mai departe, clientul va decide dacă acceptă modificarea sau anulează comanda, cu restituirea integrala a sumei achitate acolo unde este cazul (plata efectuată online).
CONTRACTUL intră în vigoare în momentul confirmării COMENZII de către FIRMĂ.
Pentru COMENZILE la care clientul optează pentru ridicarea de la unul dintre sediile FIRMEI alese de acesta, prețurile și rezervările produselor și/sau serviciilor sunt valabile 72 de ore de la confirmarea COMENZII clientului de către FIRMĂ, în cazul în care COMANDA nu este pre-plătită.
Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii și cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII/CLIENȚII.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Societatea S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi  rezultând din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizării informatiilor site-ului;

Acest site este oferit în această formă fără alte garanții. Societatea S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L nu este și nu poate fi responsabilă pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului său.

ABSOLVIREA DE RĂSPUNDERE

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți că sunteți de acord cu următoarele:

– utilizarea site-ului se face pe propria răspundere;

Societatea S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop.

Societatea S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L nu oferă nicio garanție că:

– informațiile vor împlini toate cerințele dumneavoastră;

– serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;

– rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere;

– calitatea oricăror, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, va satisface toate cerințele;

– orice eroare de program va fi corectată.

Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutul site-ului. Niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în termenii și condițiile de utilizare.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.moretto.ro necesită o autorizație prealabilă în scris de la societatea S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L. Dacă doriți să plasați un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare să contactați responsabilul site-ului www.moretto.ro. S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L  nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziție a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul www.moretto.ro și nu este responsabilă, în nici un fel, de conținutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.

DREPT APLICABIL

Prezenții Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și Condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și Condițiilor a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului acceptă să adere la acești Termeni și Condiții Utilizatorul site-ului www.moretto.ro confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții. Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.