S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L cu sediul social în Bucureşti, Str. INTR. VÎSLEI 1, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr.J40/4469/2009, cod de identificare fiscală RO 25405352, reprezentată de Răzvan Norocel în calitate de administrator.

Aici vei găsi toate informațiile necesare despre ce facem noi cu datele tale.

Ne poți scrie oricând la adresa de email [email protected] pentru a afla mai multe informații despre datele tale.

Ce date colectăm de la tine ?

  • Date de contact (nume, prenume, email, nr. de telefon)
  • Date financiare (în cazul în care faci o achiziție de la noi)
  • Alte date care te identifică (cookie-uri și informații din traficul de server)

Ce sunt informațiile din traficul de server?

Atunci când vizitezi un site web, dezvăluiești anumite informații: adresa IP, ora vizitei, website-ul din care ai venit atunci când ai accesat website-ul nostru etc. Moretto.ro, ca și alte website-uri, înregistrează această informație pentru a putea personaliza conținutul său, pentru a se putea proteja de atacuri externe îndreptate împotriva capacităților sale tehnologice sau pentru a urmări, de-a lungul timpului, traficul înregistrat pe website și paginile cele mai accesate de către cititorii săi, pentru îmbuntățirea conținutului website-ului.

Ce facem cu datele care le colectăm?

În general folosim datele tale pentru ați răspunde la solicitări, pentru ați transmite documentele de plată sau contracte.
Pentru a te informa despre actualizările efectuate pentru platforma WordPress și eventualele măsuri de securitate aplicate.

Care e motivul pentru care le colectăm?

În cazul datelor de contact ne bazam pe înțeresul tău legitim, care reiese din solicitarea făcută către noi.

Pentru datele financiare, avem o obligație legală să îți prelucrăm aceste date atunci când faci o achiziție de la noi.

Cât stocăm datele?

Dacă doar ți-am răspuns la solicitare fără ca între noi să intervină un contract, datele tale vor fi stocate 6 luni.

Dacă am semnat un contract, îți stocăm datele pe perioada valabilități contractului, cât și o perioadă după (perioada legală obligatorie) necesară pentru a face dovada contractului.

Dacă ne-ai plătit, datele financiare trebuie păstrate pe o perioadă de minim 10 ani.

Cine mai are acces la datele tale? 

Putem dezvălui datele tale  personale (descrise mai sus) în urmatoarele condiții:

  • ne soliciți expres aceasta sau autorizezi expres dezvăluirea;
  • informațiile sunt furnizate pentru a respecta legea (de exemplu, pentru a se conforma unui mandat de percheziție, a unei citații sau a unei hotărâri judecătorești), a impune un acord pe care îl avem cu tine sau pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră și a angajaților noștri sau a altora;
  • informațiile sunt furnizate agenților noștri, furnizorilor sau prestatorilor de servicii care îndeplinesc funcții în numele nostru;
  • în cazul în care vorbim despre abordarea unor urgențe sau a unor cazuri de forță majoră sau în cazul în care dezvăluirea este necesară pentru a soluționa litigiile, revendicările sau persoanele care dețin un interes legal sau benefic.

Ce drepturi ai?

Ne poți solicitita pe adresa [email protected] o copie a tuturor datelor personale colectate de noi, precum și în cazul în care dorești să îți transmitem informații despre datele personale colectate de la tine.

Ne poți solicita pe adresa [email protected] actualizarea datelor personale colectate de la tine.

Ne poti solicita pe adresa [email protected] ștergerea datelor personale colectate de la tine.

Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.

Dacă, deși depunem toate eforturile, nu reușim să te identificăm, iar tu nu ne furnizezi informații suplimentare pentru a reuși să te identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.